Ruilen en retouneren

Ruilen en retourneren

Garantie

Nika Horseproducts heeft veel producten in haar assortiment en verwijst voor al haar producten naar de fabrieksgarantie. Op alle producten zit garantie tegen fabricage- en/of materiaalfouten. Deze garantie geldt voor een periode van drie maanden na aankoop van het artikel en op voorwaarde dat het aankoopbewijs kan worden voorgelegd. Tevens dienen de reinigingsinstructies te zijn opgevolgd.

Defecten

Is het product wat u heeft ontvangen beschadigt of incorrect, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Maak een foto of filmpje van het defect zodat wij zo goed mogelijk kunnen constateren wat er echt aan de hand is. Dit is belangrijk, omdat hierdoor vaak oorzaken kunnen worden uitgesloten en dus eenvoudiger kunnen worden gevonden.

 

Ruilen en retourneren

De consument het recht om een door haar besteld product te retourneren. Dit is vastgelegd in de Nederlandse wet. De consument heeft een bedenktijd en mag binnen 14 dagen een product retourneren.

Wilt u een product retourneren dan kunt u uw bestelling schoon, heel, haarloos en compleet in de originele verpakking binnen 14 dagen aan ons terugsturen. Als u het product gepast heeft kunt u het ook terugsturen mits aan bovenstaande voorwaarden is voldaan.

LET OP: HET ARTIKEL MOET GERETOURNEERD WORDEN INCLUSIEF DE PLASTIC TAS EN EVENTUELE MAATKAARTJES EN KLITTENBAND (BIJ DE HOOFDSTELLEN). ZONDER DEZE ZAKEN WORDT HET PRODUCT WEER AAN U TERUGGESTUURD..

Het adres voor de retourzending is:

Nika Horseproducts

Warder 16A

1473 PA WARDER

DOWNLOAD RETOURFORMULIER

Voeg s.v.p. bij uw retourzending een notitie met uw naam- en adresgegevens en indien geen sprake van ruiling uw bankrekenignummer. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen storten wij het door u betaalde aankoopbedrag binnen 14 dagen weer op uw rekening terug. De kosten voor het retoursturen zijn voor uw eigen rekening. Wanneer u het product wilt ruilen dan sturen wij het nieuwe artikel kosteloos naar u op.

 

Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden